O nama

Cilj Udruge je poticanje i razvijanje plesne kulture i umjetnosti kroz plesnu edukaciju


Plesni klub st.ART neprofitna je organizacija osnovana 2016. godine. Osnivač i umjetnički voditelj plesnog kluba je Sanja Tek.
U cilju nam je intenzivni rad na stvaranju kvalitetnih plesača i koreografija, sudjelovanje na plesnim nastupima, plesnim produkcijama, susretima, festivalima i natjecanjima na području Republike Hrvatske i šire, podučavanje različitih plesnih stilova kao što su jazz dance, MTV jazz, show dance, suvremene plesne tehnike, ritmička gimnastika, klasični balet i ballet fitness svim dobnim skupinama.


Voditelji

Sanja Tek

Rođena 8. listopada 1986. godine u Karlovcu. Plesom se počela baviti 1993. godine u plesnom centru "Studio 23" u Karlovcu u dobi od 7 godina. Nakon završene osnovne i srednje škole upisuje Učiteljski fakultet te dobiva titulu magistra primarnog obrazovanja. Od 2003. godine u Studiu 23 ne sudjeluje samo kao plesač već i kao voditelj djece mlađeg uzrasta. Od 1995. - 2003. sudjeluje na natjecanjima Hrvatskog Show Dance Saveza pod vodstvom Nikoline Smolčić te na svjetskim natjecanjima u Poljskoj, Njemačkoj i Sloveniji u organizaciji International Dance Organization. U kategoriji Disco dance bila državna prvakinja. Sudjelovala i koreografirala na brojnim natjecanjima. Sudjeluje na natjecanjima ESDU-a gdje osvaja prva i druga mjesta kako na državnoj razini tako i na svjetskoj. Dobiva priznanje za najuspješniji nastup u kategoriji suvremeni plesni izrazi na TREPS festivalu u Zagrebu 2011. i 2016. godine. Na 24.SUSRETIMA HRVATSKIH PLESNIH ANSAMBLA 1st International DANCE festival 4 RIVERS 2012'' dobiva nagradu za najbolju koreografiju u kategoriji ''Show''. Osim što sudjeluje na mnogim natjecanjima surađuje i sa osnovnim školama, igraonicama i dječjim zborom Cicibani. Svoje plesno iskustvo proširuje sudjelovanjem na seminarima poznatih pedagoga. Usavršavala brojne plesne tehnike i stilove (balet, suvremeni, jazz, horton, graham, step, hip- hop, disco dance, break dance). Plesala u kazališnim predstavama, sudjelovala na aerobic natjecanjima i konvencijama gdje ostvaruje zapažene rezultate. U lipnju 2016. godine napušta plesni centar STUDIO 23 te otvara vlastiti Plesni klub st.ART gdje djeluje kao plesni pedagog i koreograf.

Irena Gerovac Zrnić

Rođena 16. veljače 1973. godine u Karlovcu, gdje završava osnovno i srednje školovanje. U dobi od 8 godina upisuje gimnastiku koju trenira do 7. razreda. Upisom u srednju školu postaje članica Studia 23 gdje pleše do kraja 1991. godine kada upisuje Pravni fakultet na Sveučilištu u Zagrebu. Usporedno sa studiranjem nastavlja sa plesom u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić gdje nastupa na televiziji u projektima Sedma noć, Bravo, Dora - Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu, 1997. godine započinje sa vježbeničkim stažom te radi kao odvjetnica u odvjetničkom uredu, a kasnije postaje pročelnica u Karlovačkoj županiji. Ponovno se uključuje u rad Studia 23, ali sada ne samo kao plesač već i kao voditelj. Surađuje sa dječjim zborom Cicibani iz Karlovca, pohađa seminare gdje usavršava pojedine plesne tehnike (Graham, Lemon, Jazz, Horton, i mnoge druge). Sa koreografijama sudjelovala je na brojnim natjecanjima u okviru Show dance saveza, TREPS-a te ESDU-a, na čijem posljednjem natjecanju osvaja 1. mjesto u kategoriji djeca production te plasman za svjetsko prvenstvo na Dance Masters. U kolovozu 2016. godine postaje koreograf i voditelj u Plesnom klubu st.ART.